De câţiva ani, sărbătorim împreună Ziua Copilului la marea petrecere Itsy Bitsy, din Orășelul Copiilor. Iar luni, pe 1 iunie, nu ne abatem de la regulă. Ne revedem tot acolo, cu idei și suprize noi.
Copiii colorează viaţa în fiecare zi, dar la evenimentul găzduit de Itsy Bitsy o vor colora mai mult ca niciodată. Animale uriașe așteaptă să fie personalizate cu stilul și viziunea fiecărui copil, micuţii artiști se pregătesc să pună în scenă cel mai impresionant spectacol de muzică și dans, Nicu Alifantis le dedică celor mici un întreg album, iar Leuţul Cavi îi cheamă pe toţi la joacă – la cortul Cavit și chiar sus pe scenă!
De la 17.00 la 20.00 durează distracţia. Sunt trei ore de copilărie atăt pentru cei mici cât și pentru cei mari. În fiecare an, de 1 iunie, copiii au meritul de a aduce împreună întreaga familie, iar în fiecare zi adulţii de lângă ei au ocazia de trăi cel puţin a doua copilărie. Așa că fraţi, părinţi, bunici, mătuși, unchi și prieteni de familie, sunteţi toţi invitaţi la cea mai veselă sărbătoare a anului – Ziua Copilului de langă noi și din noi.

 

CINE COLOREAZĂ EVENIMENTUL?

Se anunţă încă o colaborare pe cinste între cei mici și cei mari, care ne vor oferi tuturor momente de neuitat, într-un spectacol susţinut pe toate planurile.

MICII ARTIȘTI

Peste 150 de prieteni ai radioului Itsy Bitsy vor face spectacol pe scena evenimentului. Vom cânta alături de micuţii artiști de la Amicii, Fargolino, Contrapunct, Liliput, Miniton și Rogvaiv iar pașii de dans ne vor fi dirijaţi de alţi pitici, din trupele Instinct și All Stars Slobozia. Aceste trupe de copii sunt deja consacrate în peisajul autohton, deci fanii sunt așteptaţi să-i suţină și să se bucure de show.

 

NICU ALIFANTIS

Poate nu știaţi, dar artistul Nicu Alifantis a lansat un nou album, dedicat copiilor – “Șotron” – iar pe 1 iunie va urca pe scena Itsy Bitsy pentru un super concert.

 

MARIO & LUIZA, DE LA „MATINAL ÎN FAMILIE”

 

Gazdele emisiunii care în fiecare dimineaţă aduc toată familia împreună pe frecvenţa Itsy Bitsy vor da tonul spectacolului, căutând probabil cei mai talentaţi Stârnitori de Zâmbete. Abia așteptăm să vedem ce surprize ne-au pregătit.

 

COPIII, TOŢI COPIII PREZENŢI


Peste 15.000 de pitici sunt aștepaţi să ne încarce cu energie și voie bună. Tocmai de aceea vor fi întâmpinaţi cu multe suprize și activităţi interactive, pe scenă și în proximitatea ei. Scena va fi înconjurată de distracţie, provocări, motive de joacă și voie bună.

 

COPIII COLOREAZĂ ANIMALELE

Piticii vor fi întâmpinaţi de trei animale uriașe: o cămilă, un elefant și o girafă care abia așteaptă să prindă viaţă pe măsură ce vor fi colorate de copii. Toţi piticii vor putea adăuga o pată de culoare pe animalele care abia așteaptă un nou look. Rezultatele vor fi cu siguranţă impresionante, deci și noi abia așteptăm să le vedem.

LEUŢUL CAVI

Ca în fiecare an, Leuţul Cavi va fi alături de micuţii spectatori, artiști. Vă așteaptă în promoxitatea scenei, la cortul Cavit, cu activităţi interactive, provocări, suprize, concursuri și premii.

 

10431916_639080189510153_1695346131_n

REDACŢIA CAVIT ȘI GÂNDURILE COPIILOR

Redacţia Cavit vrea să dea mai tare vocea copiilor. Așa că la cortul Cavit, Leuţul Cavi pune întrebările, iar copiii oferă răspunsurile – pe care le vom publica după eveniment. Toţi piticii care vor intra în joc vor fi premiaţi.

 

CAVI ȘI PRIETENII

Leuţul abia așteaptă și noua rundă de poze cu prietenii lui, care vor putea păstra amintirea pe un magneţel numai bun de luat acasă.

 

CONCURSURI CU PREMII

Când nu se pozează cu cei mici, Cavi urcă pe scenă, acolo unde copiii și părinţii se întrec la distracţie și la premii.

 

 

În concluzie, ne vedem luni, începând ora cu ora 17.00, în Orășelul Copiilor din București. Iar despre cum a fost, vorbim după marele eveniment.

Comentarii via facebook

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here