Aşa cum ne-a obişnuit, Leuţul Cavi s-a alăturat unei noi initiațive, de această fiind alături de Academia Campionilor, un proiect al Asociației “Academia Campionilor Pro Mișcare”.

“Academia Campionilor Pro Mișcare” este o organizație non-guvernamentală și non-profit, a cărei misiune de readucere a mişcării printre preferinţele copiilor se îndeplineşte zi de zi, la fiecare antrenament de Gimnastică Aerobică, Dans Modern, Majorete, FitKid și AcroDance (la care participă copii cu vârste cuprinse între 3 şi 16 ani).

Sub sloganul “Facem sport şi ne distrăm”, Academia Campionilor a desfăşurat o mulţime de proiecte până în prezent, împrietenindu-i pe cei mici cu sportul de echipă şi cu tot ce implică acesta: spirit de echipă, bineînţeles, explorarea propriilor aptitudini şi depăşirea limitelor personale – ceea ce, inevitabil, promite o creştere semnificativă a încrederii de sine -, noi orizonturi culturale, o dezvoltare armonioasă a întregului organism, iar lista poate continua la nesfârşit…

Proiectele pe care Academia Campionilor le derulează urmăresc să îi “împrietenească” pe copii cu sportul de echipă şi să-i ajute să descopere plăcerea de a face mişcare şi sport.

Şi cum nu este deloc uşor să pui în scenă adevărate spectacole în spatele cărora stau muuuuulte ore de antrenament, Campionii au solicitat sprijin (pentru demersurile ONG-ului) de la oameni şi instituţii dornice să susţină misiunea de a crea condiţii optime în favoarea copiilor. Aşa a ajuns şi Cavit la Petrecerea Campionilor, ce a avut loc luni, 10 decembrie, la sala Arcub din Bucureşti.

Prin ajutorul acordat acestor copii cu ocazia sărbătorilor de anul trecut, compania BIOFARM a devenit unul dintre colaboratorii și partenerii Academiei Campionilor, motiv pentru care suntem cu toţii bucuroşi că această colaborare a devenit tot mai strânsă de la an la an, prin acţiuni menite să atragă copiii către sport şi să îi ajute să se dezvolte într-un mediu sănătos şi armonios.

În ceea ce ne privește, echipele de Gimnastică aerobică, Dans Modern, Majorete și FITKID ale Academiei Campionilor, acestea au fost și vor fi prezente și în continuare la diverse spectacole și concursuri regionale, naționale și internaționale, întorcându-se acasă cu premii, trofee, popularitate şi experienţă de viaţă.

Preluăm aici şi câteva cadre de la petrecerea de luni, pentru a vă arăta tuturor câtă energie pozitivă (şi fizică) pot emana cei mici pe scenă şi pe lângă ea. Toată munca lor de la antrenamente dă rezultate vizibile, care ne motivează să susţinem cu tărie astfel de initiative.

Copiii au nevoie de mişcare!

Mişcarea este esenţială pentru dezvoltarea lor şi, atunci când aceasta le lipseşte, se vede. Părinţii care-şi susţin copiii în această direcţie o ştiu şi cunosc mult prea bine diferenţele dintre o copilărie fără sport şi una cu sport inclus în peisaj.

Pe voi ce sport vă pune în mişcare, dragii Redacţiei Cavit?

Şi ce îmbunătăţiri notabile aţi menţiona în dezvoltarea celor mici? Experienţele voastre pot fi inspiraţie pentru cei din jur! La fel cum iniţiativele Academiei Campionilor sunt o inspiraţie pentru noi toţi!

Comentarii via facebook

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here