De-a lungul timpului, Leuțul Cavi v-a tot inspirat pe facebook cu albume creative realizate de părinți pentru copiii lor. Frumusețea unui astfel de “proiect de familie” nu stă doar în amuzamentul de moment ci și în bucuria de a revedea imaginile câțiva ani mai târziu.

NUMELE EXPERIMENTULUI:
Albumul copilăriei
METODELE EXPERIMENTULUI:
Creativitate / sesiuni foto / muncă în echipă

„Albumul copilăriei” poate deveni tema unui super experiment pe termen lung. Atât de lung, încât pentru unii părinţi și chiar copii a devenit un hobby

Pe principiul: puţină inspiraţie ajută, iniţiativa deja aduce satisfacţii, mai jos găsiți câteva exemple culese de la părinți fotografi din întreaga lume. Nu vă descurajați! Rezultatele nu trebuie să fie chiar atât de spectaculoase. Nu suntem toți fotografi profesionști, dar în ziua de azi tehnologia ne permite tuturor să fim fotografi amatori – măcar cu telefonul mobil. Iar imaginaţia nu are limite – nici a juniorilor nici a adulţilor.

 

EXEMPLUL 1:  WENGENN ȊN ȚARA MINUNILOR

Wengenn este băiețelul fotografei Queenie Liao, din California, USA. Aceasta mamică  parcă a încercat să își imagineze ce visează bebelușul, pentru că toate aventurile create pentru el au loc în timp ce micuțul sforăie de-a binelea.

EXEMPLUL 2: DOUĂ SURORI

Suntem foarte curioși dacă năzbâtiile din imagini au fost ideile tatălui (James) sau și ale fetițelor (Kristin și Kayla). Oricum ar fi, rezultatele sunt geniale. Este adevărat însă, acest tătic știe să manipuleze pozele destul de bine…

EXEMPLUL 3: COPILĂRIA LA FERMĂ

Doi copilași, un iepure, un cățel, o pisică, câteva rățuște, un aparat foto și o mamă care a vrut să păstreze vii cele mai frumoase amintiri din copilăria la fermă. Așa gașcă, așa album… 

 

Dacă încă nu v-am convins să încercați asta acasă sau oriunde, atunci gândiți-vă cum ar fi dacă ați putea deschide un astfel de album în care protagoniștii ați fi chiar voi în urmă cu mulți ani. Emotionant, nu-i așa? Ei bine, la fel de emoționați vor fi și copiii voștri câțiva ani mai târziu.

Ca să nu mai spunem că cei mici oricum iubesc fotografiile, deci distracția realizării lor poate fi atât de mare încât nu se știe niciodată dacă nu cumva vă veţi alege și cu un „mic hobby” din asta. Micile pasiuni / preocupări / activităţi distractive ne fac bine la orice vârstă. Iar unele sunt pur și simplu la îndemâna oricui.

Deci distracție placută, de la junior la 9plus!

Surse foto: WengennInWonderland, Kristin&KaylaElenaShumilova 

Comentarii via facebook

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here