A fost odată ca niciodată un supliment alimentar delicios dedicat tuturor, de la mic la mare, de la nepoței la bunicuțe. Numele lui era Cavit® – un nume pornit, evident, de la ceea ce suplimenta – Calciul și Vitaminele atât de necesare creșterii armonioase și vieții sănătoase. Timpul a trecut și copiii au devenit părinți iar părinții bunici. Iar Cavit® a rămas aproape de toate generaţiile, păstrând în formula sa tot ce era mai bun și îmbogăţind-o permanent cu beneficii noi, adaptate zilelor noastre.
După mai bine de de 50 de ani, Cavit® are grijă de întreaga familie fiind singura gamă de tablete masticabile din România care conţine vitamine, minerale și alți nutrienți importanți pentru organism, cu produse atât pentru copii (Cavit junior®) cât și pentru adolescenți sau adulți (Cavit 9 plus®).
juniortest1
Pentru copii totul este simplu. Fantastic, dar simplu de născocit și de crezut. Deci la fel de simplu este și să crească. Uneori cresc cât alţii în decenii, doar pentru că imaginaţia liberă le dă super puterea de a deveni oricine vor într-o clipită. Iar în general, cresc văzând cu ochii, de la o zi la alta, cu aceeași ușurinţă.
Dar părinţii știu că lucrurile nu sunt mereu atât de simple.  În perioada de creștere, organismul unui copil are multă treabă. Trebuie să crească destul de mult (și uneori accelerează procesul), trebuie neapărat să se joace foarte mult, trebuie să înveţe multe și mărunte, inclusiv cum să fie puternic – trebuie să facă totul pentru a se dezvolta armonios.

În perioada de creștere, absorbţia nutrienţilor este esenţială, deci calitatea ei trebuie să fie cât mai mare – mai ales în anii copilăriei, când organismul mai și pierde din resursele pe care le primește. Cu doar o tabletă masticabilă pe zi, Cavit junior® asigură necesarul de multivitamine și minerale necesare organismului în creștere. 

Suplimentele nutritive din gama Cavit Junior® conțin o asociere echilibrată de vitamine (vitamina A, 8 vitamine din complexul B, vitamina C, vitamina D3 și vitamina E), la care se adaugă fie minerale (precum fier, zinc sau seleniu), fie ingrediente naturale (precum Echinacea) sau nutrienti (lecitină, luteină), fiind produse ce susțin sistemul imunitar, memoria, vederea, sistemul osos și pe cel muscular, sistemul nervos și starea generală de bine a organismului copiilorProdusele Cavit junior®  sunt recomandate pe parcursul întregului an, în funcţie de context sau etapa de creștere (vârstă).

 

9plustest1

 

Pentru adolescenţi și adulţi toate se complică (majoritatea într-un mod plăcut, specific vieţii). În primul rând devin responsabili pentru ei înșiși, în al doilea rând devin responsabili pentru familia lor. Mai multe responsabilităţi, mai puţin timp, mai multe șanse să uite de ei și de nevoile propriului organism, care acum are și mai multă treabă decât în copilărie. 

Cavit 9plus® rămâne alături de adolescenții și adulții care au trecut de anii copilăriei, dar care trebuie să își mențină stilul de viață echilibrat, pentru o stare generală de bine și o maturizare sănătoasă. Cu doar o tabletă masticabilă pe zi, Cavit 9 plus® asigură necesarul de multivitamine și minerale necesare organismului în continuă transformare – din adolescenţă până la adânci bătrâneţi. 

În perioada adolescenţei, organismul trece prin multe schimbări, asimilarea nutrienţilor devenind esenţială pentru starea generală de bine. Iar adulţii, odată cu maturizarea, încep să asimileze mai greu vitaminele și mineralele. De aceea, suplimentele nutritive din gama Cavit 9 plus® conțin doze optime de vitamina A, vitaminele complexului B, vitamina C și vitamina D3, pentru ca adolescenții și adulții să aibă parte de aportul necesar de vitamine pentru o viață sănătoasă și un plus de energie.

Dar partea cea mai frumoasă a poveștii este că indiferent de vârstă, împărţim copilăria. După propria copilărie, adulţii ajung să o trăiască pe a doua, a treia și tot așa, odată cu noii copii, nepoţi, strănepoţi. 

 

Comentarii via facebook

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here