În Orașul Cavit, toată lumea ţine pasul cu toată lumea… Pentru că toată familia profită de sezonul reducerilor!

Când oricare al doilea produs Cavit junior sau Cavit 9plus  (achiziţionat din farmaciile partenere) este la jumătate de preţ, devine tot mai ușor să ai grijă de memoria, vederea, sistemul imunitar și nivelul energetic ale întregii familii, mai ales într-o perioadă solicitantă pentru toată lumea, de la mic la mare.

În Orașul Cavit, multivitaminele, mineralele și extractele naturale ajung rapid și eficient la eroii de zi cu zi, de la cei mai mici la cei mi mari, colaborând de minune pe drum, pentru optimizarea proceselor de absorbţie în organism.

Iar mijlocul de transport, delicioasa tabletă masticabilă cu arome de vanilie, ciocolată sau caise de asemenea asigură absorbţie eficientă, datorită mecanismului unic de eliberare a ingredientelor active.

Pe final de an, ritmul cotidian devine oricum tot mai solicitant, dar necesitatea adaptării la schimbările propuse de sezonul rece face totul și mai obositor.

Ca în fiecare sezon toamnă-iarnă, Cavit este alături de copii, părinţi și bunici, cu o nouă perioadă promoţională – pentru că a început poate cea mai solicitantă perioadă a anului! Tocmai de aceea, în perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2017, oricare al doilea produs Cavit junior sau Cavit 9plus achiziţionat din farmaciile partenere este la jumătate de preţ – pentru a face un plan bun de la mic la mare.

Imunitate sau NIVEL energetic ridicat?
 memorie sau VEDERE?
  Junior sau 9plus?

 

 

Cu noua promoţie Cavit nu trebuie să alegi, le poţi avea pe toate, pentru toţi!

  • De ce să împărţim răceala în familie, când putem s-o “evacuăm” în echipă? Cavit junior imun pentru cei mici și Cavit 9plus complex pentru cei mari ne pot ajuta să trecem cu bine peste sezonul răcelilor.

  • De ce să alegem între lecitină pentru memorie (Cavit junior memo și Cavit 9plus memo) sau luteină pentru vedere (Cavit junior luteină și Cavit 9plus luteină), când în această perioadă toată lumea este suprasolicitată  – la școală sau locul de muncă, chiar și acasă?

  • De ce să alegem între junior și 9plus , când și copiii și părinţii trebuie să ţină pasul cu ritmul cotidian și când tocmai părinţii ajung de multe ori să… uite de ei, din prea multă grijă pentru cei mici și prea puţin timp la dispoziţie?

  • De ce să alegem între delicioasele arome de ciocolată, vanilie sau caise (Cavit junior arome și Cavit 9plus arome), când ne putem bucura de toate, de la mic la mare, pentru un nivel energetic susţinut pe tot parcursul zilei?

UN PLAN BUNUN CAVIT PE SĂPTĂMÂNĂ – UN PLAN BUN, LA PAS CU RITMUL COTIDIAN. Un pachet Cavit junior sau 9plus cu 20 de tablete masticabile ne ajunge o săptămână, dar perioada reducerilor durează 2 luni, astfel încât, săptămână de săptămână, memoria, imunitatea, vederea sau nivelul energtic să primescă întăririle de care au nevoie – la grădiniţă, la școală, la locul de muncă, acasă…

AsOCIERI INSPIRATESă fii la fel inspirat ca suplimentele Cavit înseamnă să faci asocieri eficiente atunci când alegi sursele de nutrienţi esenţiali pentru un stil de viaţă armonios. Formula multivitaminizată Cavit aduce împreună vitamine care facilitează absorbţia reciprocă în organism, pentru un efect terapeutic garantat și efiecient. Iar plusul de minerale și extracte naturale completează formula de bază cu nutrienţi esenţiali pentru diverse procese fiziologice.

Să fii la fel de inspirat ca suplimentele Cavit mai însemnă și să profiţi de cele două game pe care brandul copilăriei tale le-a dezvoltat în ultimii 50 de ani – pentru a ţine pasul cu generaţiile vechi și noi. Cavit ne inspiră de la mic la mare, încurajând consumul de multivitamine și minerale în echipă (părinte-copil, părinte-părinte, copil-copil) –  junior și 9plus.

  • Deci până la finalul anului, în drumurile voastre multe, nu uitaţi să opriţi la oricare dintre farmaciile participante la promoţia Cavit, pentru a vă asigura necesarul de multivitamine, minerale și extracte naturale la preţ redus, pentru întreaga familie – astfel încât toată lumea să ţină pasul cu ritmul cotidian și cu schimbările pe care sezonul rece a tot început să le propună.

  • Promoţia este valabilă în lanţurile naţionale de farmacii: Sensiblu, Catena, Dona, Punkt, Help Net, Belladona, Gedeon Richter, Remedia, Ropharma, Ecofarmacia, Farmacom, Maxifarma,, Master Farm.

Comentarii via facebook

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here