Dorul de prieteni e greu de stăpânit… 

Când toate amintirile frumoase te năpădesc ce faci?

După toate spectacolele și festivalurile artistice la care am fost alături de micii artiști și părinţii lor, după toate petrecerile de 1 iunie și sesiunile de joacă la care ne-am antrenat cu mic cu mare, după toate competiţiile sportive din care am învăţat împreună (tot de la mic la mare), după atâtea experienţe memorabile, cum să nu revină dorul?

Nu poţi decât să creezi altele noi! 

Așa că pe 21 aprilie, Leuţul Cavi va fi din nou printre prieteni, la marele spectacol organizat de Gașca Zurli la Sala Polivalentă din București. E vacanţă, e început de weekend, deci de a ora 18:00 toată familia are liber la joacă… la spectacolul Zurli!

Gașca asta e peste tot, spre marea bucurie a celor mici! Cântă, dansează și se distrează cu fiecare ocazie, în toate orașele ţării. Turneul lor îi aduce din nou la București – deci ne vedem acolo!

Pe 19 aprilie, Leuţul Cavi apărea în direct pe Pagina de Facebook a noilor săi prieteni, provocându-i cu la joacă cu cele 6 misiuni ale Marelui Zar Cavit Junior.

Zurliii s-au descurcat de minune, iar la spectacolul de la Sala Polivalentă Marele Zar va continua să se rostogolească, împărţind provocări în stânga și în dreapta – pentru cei mici și chiar pentru cei mai mari, care profită de context pentru a copilări măcar puţin…

Marele Zar îi aduce pe mici în contact cu multivitaminele și mineralele de care au nevoie pentru a crește armonios… 

Provocarea ZEN, provocarea MEMO, provocarea VEDERE AGERĂ, provocarea SCUT DE FIER, toate ne antrenează memoria, ochii, echilibrul…

Bufniţa “MĂSCĂRICI” ne scoate la dans, iar aroma de CIOCO  dă energie pentru exerciţii fizice.

Deci vineri ne distrăm, începem weekendul cu bateriile încărcate – de energie pozitivă și fizică; cu joacă, multivitamine și minerale, zâmbete și mișcare.

Iar prietenii care nu vor fi la locul întâlnirii, pot trannsforma Marele Zar Cavit Junior în Micul Zar.

Printează această imagine și, într-o scurtă sesiune de lucru manual, pune zarul la joacă. O foarfecă, puţin lipci / scotch și zarul e gata. Apoi îl rostogolim peste tot prin casă sau pe-afară, răspunzând cu entuziasm tuturor provocărilor.

Distracţie plăcută, tuturor!
Pentru școlari este vacanţă, deci să fie joacă, exact a
șa cum ne propune Gașca Zurli!

Comentarii via facebook

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here