În sezonul răcelilor, Cavit aduce forţe proaspete.

Memoria, vederea, oasele și mușchii s-au întors la școală, la materiile preferate. La fel și imunitatea, care învaţă cele mai multe “lecţii” în pauzele dintre orele de studiu – atunci când “notează” toate informaţiile bacteriene primite de la „marele microbiom” creat de copii și de personalul didactic pe holuri, în sălile de clasă, la toalete, la cantină etc.

Sistemul de apărare este mereu în gardă,
dar perioada aceasta îl solicită cel mai serios.

Pentru că temperaturile scăzute și inevitabila scădere a umidităţii din aer creează un mediu benefic microbilor care ne inflamează căile respiratorii și care pot supravieţui pe diverse suprafeţe până a 5, 6 zile.

Pentru că (tot) temperaturile scăzute ne adună în spaţii închise (ca și rutina cotidiană, care ne trimite la școală, la grădi, la serviciu), la un loc cu toate bacteriile bune sau sau mai puţin bune pe care le aducem de peste tot.

Rezultatul? E mai ușor să răcim și mai ușor să “împărţim” – nimic nou, se întâmplă în fiecare an, iar “răul necesar” nu poate fi decât ameliorat și apreciat pentru experienţa pe care o aduce sistemului imunitar, care învaţă din toate.

pacheteLa început de an școlar, Cavit susţine memoria, vederea, oasele și mușchii, dar mai ales sistemul imunitar, care în această perioadă “are cele mai multe teme pentru acasă” și “dă cele mai multe teste”.

Să ne bucurăm de tot ce aduce sezonul rece, cu forţe proaspete de la Cavit! 

hipoPână pe 31 ianuarie 2017, orice produs Cavit junior sau Cavit 9plus achiziţionat din farmaciile participante la promoţie este însoţit de un pachet promoţional Cavit junior imun (5 tablete masticabile delicioase, cu extract natural de Echinacea, multivitamine și minerale).

 

 

Comentarii via facebook

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here