magnetiCavit junior a adunat cea mai jucăușă gașcă de prieteni, aducându-i la un loc pe Leuţul Cavi, Iepurele, Veveriţa, Hipopotamul și Bufniţa – fiecare având grijă de sănătatea micuţilor aflaţi în continuă creștere și dezvoltare.

Gașca Leuţului Cavi îi așteaptă oricând la joacă pe cei mici și este de găsit inclusiv pe pachetele din gama Cavit junior, fiecare având responsabilităţile și preferinţele lui.

LEUŢUL CAVI

Produsele preferate ale lui Cavi sunt Cavit junior arome (vanilie, caise, ciocolată sau fără zahăr) – care asigură doza zilnică de energie pentru cei mici și cel mai nou produs din gamă: Cavit junior complex – care aduce un plus de zinc și seleniu formulei multivitaminizate, pentru ca organismul în creștere al celor mici să beneficieze de aportul necesar de minerale esenţiale proceselor metabolice.
Mascota Cavit junior, leuţul Cavi a ieșit de multe ori la joacă printre cei mici, de ziua lor (1iunie) sau în momente foarte importante pentru ei, atunci când s-au suit pe diverse scene și le-au arătat tuturor ce talente au și cât au muncit pentru pasiunile lor. Juniorii s-au bucurat de suportul Leuţului la diverse festivaluri de muzică și dans, acolo unde până și părinţii au intrat în jocul mascotei.

Picture4

 

IEPURELE

junior_luteinaProdusul lui preferat este, desigur, Cavit junior luteină, care are grijă de sănătatea ochișorilor mai ales în perioadele solicitante pentru ei (perioade de studiu intens, în verile însorite – când radiaţiile din lumina solară trebuie absorbite cât mai eficient și în perioadele reci și întunecate – când luminozitatea scăzută sau lumina artificială obosesc ochii).

Iepurele este fan luteină. Acest pigment “dotează” retina cu pigment antioxidant, iar completat cu formula multivitaminizată din compoziţia Cavit junior se îngrijește de sănătatea vederii de ansamblu.

VEVERIŢA

junior_memo

 

Produsul ei preferat este, desigur, Cavit junior memo. Fără el, nu și-ar mai aminti niciodată unde a ascuns ghindele pe care le-a adunat cu atâta grijă. Lecitina și Vitamina C din compoziţia Cavit junior memo favorizează impulsurile nervoase, contribuie la menținerea sănătății psihice și la reducerea oboselii sau a extenuării, astfel încât memoria și capacităţile de învăţare să funcţioneze la cote maxime inclusiv în perioadele mai solicitante, de studiu intens.

 

HIPOPOTAMUL

junior_imun

 

Produsul lui preferat este Cavit junior imun, bineînţeles, pentru că atunci când formula multivitaminizată primește extractul natural de Echinacea, sistemul imunitar este stimulat să reacționeze prompt, iar simptomatologia reacțiilor imune (răceala sau febra, de exemplu) este ameliorată mai rapid atunci când deja se manifestă. Astfel, Hipo este sigur de forţele lui, indiferent de context.

 

BUFNIŢA

buhu

 

Produsul ei preferat este produsul celor foarte mici și foarte mofturoși: Cavit junior sirop. Aportul optim de vitamina A, C, D3 și alte 6 vitamine din complexul B aduc pofta de mâncare și stimulează dezvoltarea sănătoasă a organismului cu fiecare picătură de sirop delicios.

 

 

Această gașcă responsabilă și jucăușă abia așteaptă să se reunească la joacă, împreună cu juniorii.
Tocmai de aceea, oricare 2 produse promoţionale Cavit (junior sau 9plus) garantează unul dintre cei 5 magneţei colecţionabili. Iar suprizele nu se opresc aici, pentru că până pe 15 octombrie, delicioasele tablete masticabile Cavit vă fac toate poftele 
de la mic la mare, cu vouchere valorice elefant.ro.

Participaţi la promoţie aici și nu uitaţi să îi spuneţi lui Cavi pe facebook ce pofte v-aţi făcut!

 

 

Comentarii via facebook

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here