Cum gusturile sunt diferite și nici nu se discută, Cavit a lansat o promoţie pentru toate vârstele și, mai ales, pentru toate poftele! 

DE CE ACEASTĂ PROMOŢIE?

Pentru că micile sau marile surprize ne fac viaţa mai frumoasă! Principala răsplată pentru atitudinea ta responsabilă este sănătatea ta și, după caz, a copiilor tăi. Dar uneori răsplata este și mai mare, atunci când multivitaminele și mineralele care au grijă de voi în fiecare zi vă mai și premiază pentru alegerea făcută. Credem că dezvoltarea voastră personală trebuie încurajată și, rămânând alături de voi, încercăm să contribuim cu premii care să vă susţină plăcerile, pasiunile, poftele, nevoile în general.

DE CE PENTRU TOATE VÂRSTELE?

Pentru că suplimentele alimentare Cavit sunt pentru toate vârstele – copii, adolescenţi și adulţi! Cavit este alături de tine de-o viaţă. Astăzi poate ai deja copiii tăi, poate ai deja și nepoţi, sau poate încă nu ai ajuns la acel punct sau acea vârstă din viaţa ta. Dar Cavit a rămas alături de voi toţi, de la mic la mare. Și haideţi să recunoaștem, oricât de mari am fi, tot ca niște copii ne bucurăm atunci când obiectul mult dorit ajunge în mâinile noastre. Iar când suntem părinţi, ne bucurăm mai ceva decât copiii noștri când îi vedem fericiţi după ce le-am făcut o poftă. Așa a apărut ideea premiilor “la alegere”. Așa au apărut voucherele valorice și așa am ajuns să găsim un partener care oferă o largă varietate de produse (elefant.ro), pentru toate vârstele și pentru întreaga familie.

MECANISMUL PROMOŢIEI

În perioada 1 octombrie – 15 noiembrie, oricare 2 produse Cavit junior sau Cavit 9plus cumpărate din farmaciile participante la promoţie îţi aduc premii pe loc și te înscriu în cursa pentru vouchere valorice elefant.ro.

Tu știi cel mai bine ce să alegi. Două produse Cavit junior pentru micuţii tăi, un Cavit junior și un Cavit 9plus pentru cea mai bună echipă părinte-copil sau două produse Cavit 9plus pentru tine și aproapele tău. Indiferent de “formula magică”, Cavit este gata să îţi facă toate poftele.1444303244111

Pentru cele două produse Cavit (x20 de tablete/sirop), primești pe loc:

Un Cavit CADOU (x5 tablete) cu STICKER PROMOŢIONAL

Răzuiește sticker-ul promoţional, trimite codul prin sms la 1877 (tarif normal  în reţelele Orange, Vodafone, Telekom) sau înscrie-l direct pe pagina de concurs și ţine pumnii strânși până la anunţarea câștigătorilor!

Un magneţel colecţionabil Cavit junior

Copiii vor fi încântaţi să colecţioneze întreaga gașcă de prieteni ai leuţului Cavi: Bufniţa, Iepurele, Veveriţa, Hipopotamul. În total sunt 5 animăluţe, pe care le știm de pe pachetele Cavit junior, dar și de pe website-ul Cavit junior, acolo unde piticii sunt așteptaţi la joacă, alături de leuţul Cavi și prietenii lui.


PREMIILE

Cavit te premiază pe loc și îţi oferă șanse de câștig în fiecare zi, în fiecare săptămână sau la finalul perioadei promoţionale, astfel:

PREMII GARANTATE | PE LOC

Așa cum spuneam, pentru oricare două produse Cavit (x20 de tablete/sirop) cumpărate, primești pe loc un Cavit CADOU (x5 tablete). Acest produs cadou este cu atât mai special cu cât conţine sticker-ul promoţional, care îţi poate aduce și alte premii. Iar produsul cadou mai este însoţit și de unul dintre cei 5 magneţei colecţionabili.

PREMII PRIN TRAGERE LA SORŢI

Ce poate fi mai frumos decât o promoţie la care câștigi ce vrei tu? Cine știe mai bine decât tine ce îţi dorești în acest moment? Sau ce își dorește copilul tău? Pentru toate poftele și pentru toate vârstele, Cavit a pregătit vouchere în valoare totală de 35.000 de lei și le-a împărţit pe trei categorii:
 • premiiPREMII ZILNICE – Ce ţi-ai cumpăra de 100 de lei?

Cavit oferă câte 5 vouchere în fiecare zi, valoarea fiecăruia fiind de 100 de lei – sumă de care fericiţii câștigători își pot alege orice poftesc, direct din magazinul online elefant.ro.
 • PREMII SĂPTĂMÂNALE – Ce ţi-ai cumpăra de 500 de lei?

În fiecare săptămână promoţională, Cavit oferă 1 voucher în valoare de 500 de lei – sumă de care, din nou, căștigătorii își pot face poftele în magazinul online elefant.ro. 7 vouchere a câte 500 de lei sunt puse în joc pe parcursul promoţiei.
 • MARILE PREMII – Ce ţi-ai cumpăra de 3000 de lei?

La sfârșitul promoţiei, Cavit mai oferă 3 vouchere, valoarea fiecăruia fiind de 3000 de lei – pentru ca întreaga familie să își facă toate poftele, cu produse din magazinul online elefant.ro.
Câte premii poţi căștiga pe parcursul promoţiei?
Un singur cod promoţional (de pe sticker-ul răzuibil) te înscrie în tragerea la sorţi pentru unul dintre voucherele zilnice sau săptămânale. Mai mult decât atât, dacă ești suficient de norocos, îţi poate aduce și unul dintre marile premii – pentru că “sorţii” de la sfărșitul promoţiei iau în calcul toate înscrierile valide pentru extragerea marilor câștigători. NU UITA SĂ PĂSTREZI ATÂT STICKER-UL PROMOŢIONAL CÂT ȘI BONUL FISCAL, pentru validarea premiilor!
Ce înseamnă o săpămână de campanie? Promoţia început pe 1 octombrie 2015, într-o zi de joi și se derulează (până pe 15 noiembrie, duminică), astfel:
 • Săptămâna 1: 1 octombrie – 7 octombrie (joi-miercuri)
 • Săptămâna 2: 8 octombrie – 14 octombrie (joi-miercuri)
 • Săptămâna 3: 15 octombrie – 21 octombrie (joi-miercuri)
 • Săptămâna 4: 22 octombrie – 28 octombrie (joi-miercuri)
 • Săptămâna 5: 29 octombrie – 4 noiembrie (joi-miercuri)
 • Săptămâna 6: 5 noiembrie – 11 noiembrie (joi-miercuri)
 • Săptămâna 7: 12 noiembrie – 15 noiembrie (joi-duminică)

PRODUSE PARTICIPANTE LA PROMOŢIE

Toate produsele Cavit junior și Cavit 9plus (x20 de tablete masticabile / sirop 100ml) participă la promoţie.

aaaaa

 Cavit 9plus

 • Cavit 9plus arome (ciocolată, vanilie, caise sau fără zahăr)
 • Cavit 9plus luteină
 • Cavit 9plus memo
 • Cavit 9plus complex

Cavit junior 

 • Cavit junior arome (vanilie, ciocolată, caise sau fără zahăr)
 • Cavit junior imun
 • Cavit junior luteină
 • Cavit junior memo
 • Cavit junior plus fier
 • Cavit junior complex
 • Cavit junior D3
 • Cavit junior sirop x 100 ml

CE MAI AȘTEPŢI?

Atâta vreme cât ești cetăţean român, locuiești pe teritoriul României și ai peste 18 ani, poţi achiziţiona produsele Cavit preferate pentru tine și familia ta, pentru ca apoi să te bucuri singur sau împreună cu cei dragi de toate premiile pe care Cavit ţi le oferă. Succes! Și ţine minte că pentru orice detaliu suplimentar poţi studia cu atenţie regulamentul promoţiei sau ne poţi contacta la infoline 021.207.00.87 (tarif normal) ori la adresa de e-mail cavit@mhmr.ro.

 

 

Comentarii via facebook

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here