E MIERCURI? NU, E ZIUA COPILULUI!

Dragi adulţi, felicitări! Aţi primit un cadou de Ziua Copilului: program de joacă „full-time” în mijlocul săptămânii lucrătoare.

Că tot vorbeam de curând despre cât de importantă rămâne joaca în vieţile noastre indiferent de vârstă Acum, dragi părinţi, bunici, unchi, fraţi mai mari, prieteni, aveţi pretextul perfect! E Ziua Copilului, e rost de joacă cât e ziua de lungă și sunteţi liberi să fiţi cât de copilăroși poftiţi.

3

Astăzi niciun adult nu “stă pe bară”. Toată lumea SE JOACĂ!

Leuţul Cavi vă așteaptă cu mic, cu mare în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București – de dimineaţă de la 10:00,  până seara la 20:00.

O mare parte din parc este un adevărat FESTIVAL DE JOACĂ (vezi harta evenimentului) – ateliere creative, competiţii sportive, jocuri și provocări pentru toată familia, spectacole și concursuri pe scenă și pe lângă scenă – la standurile participante… Un program încărcat, dar deloc obositor, pentru că în joacă producem energie, iar Cavit va fi oricum “pe baricade”, gata să menţină un nivel energetic ridicat de la mic (Cavit junior) la mare și foarte mare (Cavit 9plus).Itsy Bitsy_Eveniment 1 iunie_harta si acces auto parc

Dacă sunteţi în/din București, vă așteptăm în parc! Dacă sunteţi din alte orașe, vă dorim distracţie plăcută și muuuuuuultă energie pozitivă!

O ZI COPILĂROASĂ! 

4

Comentarii via facebook

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here